Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin


Hei! Kirjoittamasi viesti ohjautuu sähköpostiimme ja ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteesi saat vastauksemme viestiisi mahdollisimman pian. Viesteihin vastataan aukioloaikojemme puitteissa arkipäivisin (ma-pe klo 8-16).

Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin
Adressin kansi
  • Adressin kansi
  • Adressin sisälehti
  • Adressin takakansi

Sielulintu adressi

40,00 €

(40,00 € kpl)

Sisältää alv:n

Adressi sielulintu-kuvituksella. Kannen grafiikka saatavissa folioituna. Sisälehteen voi halutessaan lisätä oman muistotekstin.

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa tekemäsi muokkaukset ennen ostoskoriin lisäämistä
  • Enintään 250 merkkiä
Adressin sisälehti
Folio
Määrä

Suomalaisessa ja karjalaisessa muinaisuskossa lintuihin liitettiin erilaisia uskomuksia. Lintu esiintyi muun muassa eräänlaisena sielueläimenä, joka toi sielun lapsen syntyessä. Kuoleman hetkellä sielulintu vie sielun Tuonelan jokeen.

Kanteen mahdollista myös valita hopeinen tai kultainen foliointi. Folioitaessa lintu ja kannen teksti tulevat valitsemallasi foliovärillä. Painetaan valkoiselle paperille.

Sisälehteen voi lisätä muistoteksti halutessaan. Mallissa tekstinä Eino Leinon runo:

"Me laulamme kehdosta hautahan,
kuink’ kauan, tiedä me emme.
Paras ain’ olis sointuja sommittaa
kuin oisi ne viimeisemme."

Jos lisäät oman muistotekstin adressiin, saat ennen painamista sähköisen vedoksen sähköpostiisi kolmen arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tarkista vedoksesta huolellisesti, että kaikki tiedot ovat oikein ja ilmoita hyväksyntäsi/mahdolliset korjaukset meille.

Lisätiedot

Koko
A4 (210x297 mm)

Saatat pitää myös