Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin


Hei! Kirjoittamasi viesti ohjautuu sähköpostiimme ja ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteesi saat vastauksemme viestiisi mahdollisimman pian. Viesteihin vastataan aukioloaikojemme puitteissa arkipäivisin (ma-pe klo 8-16).

Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin

Lehdet ajanvarauskortti 100 kpl

90,00 €

(90,00 € /paketti)

Sisältää alv:n

Kortit myydään 100 kappaleen paketeissa eli 1 tuote on 1 paketti kortteja, 2 tuotetta 2 pakettia jne. Yli 500 kortin tilauksissa suosittelemme olemaan yhteydessä meihin, niin laskemme tilauksellesi tarjouksen.

Voit lisätä korttiin yhteystietosi ja logosi. Tekstit lisätään oheisella tekstikentällä tai lähettämällä sähköpostitse. Logo lähetetään sähköpostitse, lisätietoja sen lähettämisestä löydät tuotteen kuvauksesta. Tuotekuvista näet eri vaihtoehdot toisen puolen ajanvaraustaulukolle.

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa tekemäsi muokkaukset ennen ostoskoriin lisäämistä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
Kortin kääntöpuoli

Määräalennus

Määrä Alennus Säästät
2 27,00 € Jopa 54,00 € alennusta
Määrä

Kirjoita haluamasi yhteystiedot ja taustapuolen tekstit oheisiin tekstilaatikoihin tai lähetä tekstisi sähköpostitse. Voit halutessasi myös lisätä logon korttiin. Mallikuvissa näkyy logolle määritetty paikka. Muista mainita tuotteen räätälöintiin tarkoitetussa tekstilaatikossa, missä lisätään yhteydstiedot, myös tuleeko korttiin logoa. Logo lähetetään liitteenä sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@lpkp.fi. Jos lähetät myös kortin tekstit sähköpostitse, niin kirjoita ensimmäiseen tekstikenttään lähettäväsi tiedot sähköpostilla ja muista tallentaa teksti. Suosittelemme lähettämään logon PDF tai EPS-tiedostona. Myös TIFF tai PSD käy. Kysy tarvittaessa lisätietoja logon lähettämisestä ja tiedostomuodoista.

Saat ennen painamista sähköisen vedoksen sähköpostiisi kolmen arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tarkista vedoksesta huolellisesti, että kaikki tiedot ovat oikein ja ilmoita hyväksyntäsi/mahdolliset korjaukset meille.

Lisätiedot

Koko
90x50 mm