Chat suljettu nyt, mutta voit jättää viestin


Hei! Kirjoittamasi viesti ohjautuu sähköpostiimme ja ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteesi saat vastauksemme viestiisi mahdollisimman pian. Viesteihin vastataan aukioloaikojemme puitteissa arkipäivisin (ma-pe klo 8-16).

Chat suljettu nyt, mutta voit jättää viestin

Toimitustavat ja -kulutToimitustapoina ovat valittavissa Matkahuollon ja Postin kuljetuspalvelut tai nouto Länsi-Pohjan Kirjapainosta. Paketteina toimitettavat lähetyksien etenemistä voi seurata lähetyskoodilla. Toimitustavoissa on omat rajoituksensa. Matkahuollon ja Postin pakettiautomaatteihin on maksimi mitat paketeille. Jos tilausta ei kokonsa vuoksi pystytä toimittamaan valittuun noutopisteeseen, se kuljetetaan Postin/Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen. Olemme kuitenkin asiakkaaseen yhteydessä jo ennen lähettämistä, jos huomaamme ettei valittu toimitustapa sovi tilaukselle. Päiväpostin mukana jaettavien kirjeiden ja pikkupakettien on mahduttava postiluukusta sisään.

Verkkokaupan kassapalvelussa on mahdollista valita tällä hetkellä nouto myymälästä, Postista/Smarpostista tai Matkahuollosta/pakettiautomaatista. Tarjoamme kuitenkin kotiinkuljetuksen joillekin kaupan tuotteille. Tällöin tuotteen tiedoista käy ilmi kotiinkuljetusvaihtoehto. Voit myös olla yhteydessä kirjapainoon kotiinkuljetukseen liittyen.

Nouto Smartpostista

Tilauksesi voidaan toimittaa valitsemaasi Smartpost-pakettiautomaattiin. Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa automaatista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä. Smartpostiin voidaan toimittaa maksimissaan 35 kg painoisia paketteja ja maksimi mitat ovat 59x36x60 cm.

Nouto Postista

Tilauksesi voidaan toimittaa valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa postista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä.

Postin kotiinkuljetus

Valitessasi Postin kotiinkuljetuksen toimitetaan tilauksesi ilmoittamaasi osoitteeseen.
Posti Express-paketti kotiin tai töihin: Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ma-pe klo 16 mennessä ilman erillistä ilmoitusta ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä. Mikäli et ole paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta.
Postin Kotipaketti/Express-rahti illaksi tai Kotijakelu: Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä.

Pienlähetykset

Pienet tilaukset voidaan lähettää kirjeenä tai pikkupakettina suoraan asiakkaalle päiväpostin mukana. Lähetys jaetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä postilaatikkoon/-luukkuun, jos paketti on liian kookas se toimitetaan noudettavaksi lähimpään postiin. Lähetykselle ei ole seurantaa.

Nouto Matkahuollosta, Matkahuollon Pakettipisteistä tai Matkahuollon pakettiautomaatista

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Valittavissa on myös Matkahuollon pakettiautomaatti. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Pakettiautomaattiin tulevien tilausten noutoilmoituksen mukana saat avauskoodin. Maksimi mitat paketille ovat 70x40,2x57,6 cm.

Matkahuollon toimitus kotiovellesi

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

Nouto kirjapainosta

Tilauksen voi noutaa Länsi-Pohjan Kirjapainolta osoitteesta Asentajankatu 13, 94600 Kemi. Asiakkaan on todistettava henkilöllisyytensä noudon yhteydessä. Jos tilauksen noutaa eri henkilö kuin tilauksen tehnyt, niin ilmoitathan tästä etukäteen. Paketteja voi noutaa kirjapainolta arkipäivisin klo 8-16.Toimituskulut


Nouto kirjapainosta: Ilmainen
Nouto Matkahuollosta, pakettipisteestä tai pakettiautomaatista: 5 € (alle 2 kg)
Nouto Postista tai Smartpostista: 6,50 €
Pienlähetys:
Postin kotiinkuljetus:
Matkahuollon kotiinkuljetus:

Asiakas näkee lopulliset toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-14 työpäivää tilauksen jättämisestä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla. Jos toimitus viivästyy ilmoitetusta ajankohdasta, olemme yhteydessä asiakkaaseen. Tilauksia lähetetään arkipäivisin. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Ylivoimainen este on Länsi-Pohjan Kirjapainon vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolinen este, kuten esimerkiksi työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen tai kuljetuksen häiriöt.

Maksaminen ja maksutavat


Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Verifone BlueCommerce. Maksaminen on turvallista suojatun yhteyden välityksellä, eikä tietoja välity ulkopuolisille. Ostokset maksetaan käyttäen suomalaisten pankkien verkkomaksua, luottokorttia tai laskua.

Käytettävissä olevat pankit ovat OP-Pohjola, Aktia, Handelsbanken, Danske Bank, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Nordea, S-pankki sekä Ålandsbanken. Luottokortteina käyvät Visa ja MasterCard. Lasku ja osamaksu vaihtoehtona on Collector Bank. Valitessasi Lasku/osamaksun maksat vasta kun olet saanut ostoksesi kotiin.


Huom! Virustorjuntaohjelmat voivat aiheuttaa häiriöitä maksun yhteydessä. Maksun suorituksen jälkeen asiakkaan pitäisi ohjautua takaisin kauppaan ja ruudulla näkyy tieto onnistuneesta ostotapahtumasta. Virustorjunta voi estää palaamisen verkkokauppaan ja tällöin ostos näkyy myyjälle maksamattomana, vaikka raha olisikin lähtenyt asiakkaan tililtä. Ota meihin yhteyttä, jos huomaat näin käyneen. Tarkista virustorjuntaohjelmasi asetukset välttääksesi häiriötilanteen. Häiriön saattaa aiheuttaa pankkitoimintojen suojaus –asetus.