Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin


Hei! Kirjoittamasi viesti ohjautuu sähköpostiimme ja ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteesi saat vastauksemme viestiisi mahdollisimman pian. Viesteihin vastataan aukioloaikojemme puitteissa arkipäivisin (ma-pe klo 8-16).

Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin
Kansi A6
  • Kansi A6
  • Takakansi A6

Hely hääkutsu (kaksiosainen) 50 kpl

85,00 €

(85,00 € /erä)

Sisältää alv:n

Hely hääkutsukortti värillisenä tai folioituna vaihtoehtona. Korttiin tulevat tekstit voit kirjoittaa alla olevaan laatikkoon tai lähettää sähköpostitse. Kortit myydään 50 kpl erissä eli 1 tuote on 50 kpl ja 2 tuotetta 100 kpl.

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa tekemäsi muokkaukset ennen ostoskoriin lisäämistä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
Folio
Koko
Määrä

Muista lähettää korttiin tulevat tekstit joko oheisilla tekstikentillä tai sähköpostitse. Jos lähetät tiedot sähköpostitse, kirjoita ensimmäiseen tekstikenttään maininta siitä, koska tuotetta ei voi lisätä ostoskortiin ennen kuin ensimmäiseen tekstikenttään on tallennettu tekstiä.

Valittaessa valikosta "Ei foliointia" kutsukortti on värillinen versio. Folioitaessa kortin grafiikka ja tekstit foliodaan valitsemallasi värillä. Kutsutekstiin (sisäsivun teksti) mahtuu maksimissaan 638 merkkiä koon 150x200 mm kortissa ja A6 koossa ensimmäiselle sivulle 404 merkkiä ja toiselle sivulle 404 merkkiä. Kortti saatavana kahdessa koossa. Jos valitset A6 koon, missä kutsutekstiä mahdollista jakaa kahdelle sivulle, niin ilmoitathan tekstikentässä/sähköpostissa kummalle sivulle teksti tulee (sivu 1, sivu2).

Saat ennen painamista sähköisen vedoksen sähköpostiisi kolmen arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tarkista vedoksesta huolellisesti, että kaikki tiedot ovat oikein ja ilmoita hyväksyntäsi/mahdolliset korjaukset meille.

Saatat pitää myös