Chat suljettu nyt, mutta voit jättää viestin


Hei! Kirjoittamasi viesti ohjautuu sähköpostiimme ja ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteesi saat vastauksemme viestiisi mahdollisimman pian. Viesteihin vastataan aukioloaikojemme puitteissa arkipäivisin (ma-pe klo 8-16).

Chat suljettu nyt, mutta voit jättää viestin
search

Raita käyntikortti 100 kpl

90,00 €
Sisältää alv:n

Käyntikortit myydään 100 kappaleen paketeissa eli 1 tuote on 1 paketti kortteja, 2 tuotetta 2 pakettia jne. Yli 500 kortin tilauksissa suosittelemme olemaan yhteydessä meihin, niin laskemme tilauksellesi tarjouksen.

Voit ilmoittaa haluamasi tiedot oheisella tekstikentällä tai sähköpostitse. Mallissa ovat esimerkiksi nimi, titteli, katuosoite, postinumero ja -toimipaikka, puhelinnumero, sähköposti sekä verkkosivuosoite. Voit halutessasi lisätä logosi korttiin. Logo toimitetaan sähköpostitse, ohjeet lähettämiseen löytyvät tuotteen kuvaustekstistä. Mainitse tekstikentässä myös tuleeko korttiin logoa.

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa tekemäsi muokkaukset ennen ostoskoriin lisäämistä
  • Enintään 250 merkkiä
Väri
Käyntikortin taustapuoli

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 27,00 € 54,00 €
Määrä

Kirjoita haluamasi yhteystiedot oheiseen tekstilaatikkoon tai lähetä tekstisi sähköpostitse. Voit halutessasi myös lisätä logon korttiin. Mallikuvissa näkyy logolle määritetty paikka. Logo lähetetään liitteenä sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@lpkp.fi. Jos lähetät myös kortin tekstit sähköpostitse, niin kirjoita tekstikenttään lähettäväsi tiedot sähköpostilla ja muista tallentaa teksti. Suosittelemme lähettämään logon PDF tai EPS-tiedostona. Myös TIFF tai PSD käy. Kysy tarvittaessa lisätietoja logon lähettämisestä ja tiedostomuodoista.

Saat ennen painamista sähköisen vedoksen sähköpostiisi kolmen arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tarkista vedoksesta huolellisesti, että kaikki tiedot ovat oikein ja ilmoita hyväksyntäsi/mahdolliset korjaukset meille.

Lisätiedot

Koko
90x50 mm

Saatat pitää myös

chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.