Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin


Hei! Kirjoittamasi viesti ohjautuu sähköpostiimme ja ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteesi saat vastauksemme viestiisi mahdollisimman pian. Viesteihin vastataan aukioloaikojemme puitteissa arkipäivisin (ma-pe klo 8-16).

Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin

Kuitti A6, 100 kpl

170,00 €

(170,00 € /setti)

Sisältää alv:n

A6 kokoinen kuittimalli. Ilmoita kuittiin tulevat yrityksen tiedot joko oheisella tekstikentällä tai sähköpostitse. Jos kuitteihin tulee numerointi, niin ilmoitathan mistä luvusta numerointi aloitetaan. Myös lomakkeen tekstejä voidaan muuttaa. Tuotteen kuvauksessa lisätietoa tekstien muokkaamisesta.

Kuitit myydään 100 kpl seteissä eli 1 tuote on 100 kuittia ja 2 tuotetta 200 kuittia jne. Ostaessasi kuitit yhdellä jäljentävällä osalla ovat kuitit silloin 50 kpl niteissä. Kahdella jäljentävällä osalla kuitit ovat 25 kpl niteissä.

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa tekemäsi muokkaukset ennen ostoskoriin lisäämistä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
Jäljentävien osien määrä
Liimaus
Numerointi
Kotelokannet

Määräalennus

Määrä Alennus Säästät
2 77,50 € Jopa 155,00 € alennusta
Määrä

Kuittiin voit valita jäljentävän osan halutessasi. Lisäksi kuitit voidaan liimata vihkoksi ja kuitteihin voidaan tehdä numerointi. Tuotekuvista löytyy ohjekuva, mistä näkee tekstikenttien paikat. Kohtaan A tulevat yrityksen tai yhdistyksen tiedot. B-kohtaan voit tarvittaessa ilmoittaa, jos haluat muuttaa mallissa näkyviä tekstejä. Kohtaan C kirjoita numeroinnin valitessasi mistä luvusta numerointi alkaa. D-kohdassa ilmoita, jos haluat muuttaa mallin tekstejä. Huomioi kuitenkin, että muutoksia tehdään vain tekstien osalta. Lomakkeen koko, taulukot ja muu visuaalinen asettelu säilyy mallin mukaisena.

Jos lähetät tekstit sähköpostitse, kirjoita siitä maininta ensimmäiseen tekstilaatikkoon (Kohta A) ja tallenna teksti. Lomakkeeseen voidaan lisätä myös yrityksesi logo. Mainitse myös ensimmäisessä tekstilaatikossa, että lähetät logon sähköpostilla. Logo lähetetään liitteenä sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@lpkp.fi. Suosittelemme lähettämään logon PDF tai EPS-tiedostona. Myös TIFF tai PSD käy. Kysy tarvittaessa lisätietoja logon lähettämisestä ja tiedostomuodoista.

Saat ennen painamista sähköisen vedoksen sähköpostiisi kolmen arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tarkista vedoksesta huolellisesti, että kaikki tiedot ovat oikein ja ilmoita hyväksyntäsi/mahdolliset korjaukset meille.

Lisätiedot

Koko
A6 (105x148 mm)