Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin


Hei! Kirjoittamasi viesti ohjautuu sähköpostiimme ja ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteesi saat vastauksemme viestiisi mahdollisimman pian. Viesteihin vastataan aukioloaikojemme puitteissa arkipäivisin (ma-pe klo 8-16).

Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin

Lähetyslista A5, 100 kpl

175,00 €

(175,00 € /setti)

Sisältää alv:n

Lähteyslistamalli. Ilmoita lomakkeeseen tulevat yrityksen tiedot joko oheisella tekstikentällä tai sähköpostitse. Myös lomakkeen tekstejä voidaan muuttaa. Tuotteen kuvauksessa lisätietoa tekstien muokkaamisesta.

Lähetyslistat myydään 100 kpl seteissä eli 1 tuote on 100 lähetyslistaa ja 2 tuotetta 200 lähetyslistaa jne. Ostaessasi lähetyslistan yhdellä jäljentävällä osalla ovat sivut silloin 50 kpl niteissä. Kahdella jäljentävällä osalla lähetyslistat ovat 25 kpl niteissä.

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa tekemäsi muokkaukset ennen ostoskoriin lisäämistä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
Jäljentävien osien määrä
Liimaus
Numerointi
Mappireijitys
Kotelokannet

Määräalennus

Määrä Alennus Säästät
2 80,00 € Jopa 160,00 € alennusta
Määrä

Lähetyslista, johon voi valita jäljentäviä osia. Lomakkeeseen voidaan myös tehdä reijitys vasempaan reunaan ja liimasidonta valitsemaasi reunaan. Halutessasi lomakkeisiin voidaan tehdä myös numerointi, ilmoitathan tällöin mistä luvusta numerointi aloitetaan.

Jos lähetät tekstit sähköpostitse, kirjoita siitä maininta ensimmäiseen tekstilaatikkoon (Kohta A) ja tallenna teksti. Lomakkeeseen voidaan lisätä myös yrityksesi logo. Mainitse myös ensimmäisessä tekstilaatikossa, että lähetät logon sähköpostilla. Logo lähetetään liitteenä sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@lpkp.fi. Suosittelemme lähettämään logon PDF tai EPS-tiedostona. Myös TIFF tai PSD käy. Kysy tarvittaessa lisätietoja logon lähettämisestä ja tiedostomuodoista.

Tuotekuvista löytää ohjekuvan tekstien ilmoittamista varten. Kohtaan A tulevat yrityksen tai yhdistyksen tiedot. B-kohdassa voit ilmoittaa muutoksista kyseisen alueen teksteihin. Ilmoita tässä kohdassa myös tuleeko lomakkeeseen numerointi ja mistä luvusta numerointi aloitetaan. Numerointi tulee "Tilausnumero" kohtaan. Huomioi kuitenkin, että muutoksia tehdään vain tekstien osalta. Lomakkeen koko, taulukot ja muu visuaalinen asettelu säilyy mallin mukaisena.

Saat ennen painamista sähköisen vedoksen sähköpostiisi kolmen arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tarkista vedoksesta huolellisesti, että kaikki tiedot ovat oikein ja ilmoita hyväksyntäsi/mahdolliset korjaukset meille.

Lisätiedot

Koko
A5 (148x210 mm)

Saatat pitää myös