Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin


Hei! Kirjoittamasi viesti ohjautuu sähköpostiimme ja ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteesi saat vastauksemme viestiisi mahdollisimman pian. Viesteihin vastataan aukioloaikojemme puitteissa arkipäivisin (ma-pe klo 8-16).

Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin

Kenno muistilehtiö A6, 10 kpl

50,00 €

(50,00 € /setti)

Sisältää alv:n

A6 kokoinen 50 sivuinen muistilehtiö. Kun haluat lehtiöön omat yhteystietosi sekä logon, niin ilmoita tiedot oheisessa tekstikentässä tai sähköpostitse. Logo lähetetään sähköpostitse, tarkemmat ohjeet lähettämisestä löytyy tuotteen kuvauksesta.

Lehtiöt myydään 10 kappaleen seteissä eli yksi tuote on 10 kpl 50 sivuista lehtiötä ja 2 tuotetta on 20 kpl 50 sivuista lehtiötä jne.

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa tekemäsi muokkaukset ennen ostoskoriin lisäämistä
  • Enintään 250 merkkiä
Väri
Määrä

Ilmoita muistilehtiöön tulevat tiedot kuten yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä verkkosivu joko tuotteen räätälöintiin tarkoitetussa tekstilaatikossa tai sähköpostitse. Jos lähetät lehtiöön tulevat tekstit sähköpostitse, mainitse siitä myös tekstilaatikossa ja tallenna teksti. Mikäli et halua muistioon lisättävän tietoja tai logoa, kirjoita tekstilaatikkoon ilmoitus siitä.

Mallikuvissa näkyy logolle määritetty paikka. Muista mainita tuotteen räätälöintiin tarkoitetussa tekstilaatikossa tuleeko korttiin logoa. Logo lähetetään liitteenä sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@lpkp.fi. Suosittelemme lähettämään logon PDF tai EPS-tiedostona. Myös TIFF tai PSD käy. Kysy tarvittaessa lisätietoja logon lähettämisestä ja tiedostomuodoista.

Saat ennen painamista sähköisen vedoksen sähköpostiisi kolmen arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tarkista vedoksesta huolellisesti, että kaikki tiedot ovat oikein ja ilmoita hyväksyntäsi/mahdolliset korjaukset meille.

Lisätiedot

Koko
A6 (105x148 mm)
Sivumäärä
50 sivua

Saatat pitää myös