Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin


Hei! Kirjoittamasi viesti ohjautuu sähköpostiimme ja ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteesi saat vastauksemme viestiisi mahdollisimman pian. Viesteihin vastataan aukioloaikojemme puitteissa arkipäivisin (ma-pe klo 8-16).

Emme ole paikalla, mutta voit jättää viestin

Tuntilista A4 - Malli 1, 100 kpl

210,00 €

(210,00 € /setti)

Sisältää alv:n

A4 kokoinen tuntilista työajan seurantaan. Ilmoita lomakkeeseen tulevat yrityksen tiedot joko oheisella tekstikentällä tai sähköpostitse. Myös lomakkeen tekstejä voidaan muuttaa. Tuotteen kuvauksessa lisätietoa tekstien muokkaamisesta.

Lomakkeet myydään 100 kpl seteissä eli 1 tuote on 100 tuntilistaa ja 2 tuotetta 200 tuntilistaa jne. Ostaessasi tuntilistan yhdellä jäljentävällä osalla ovat sivut silloin 50 kpl niteissä. Kahdella jäljentävällä osalla tuntilistat ovat 25 kpl niteissä.

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa tekemäsi muokkaukset ennen ostoskoriin lisäämistä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
Jäljentävien osien määrä
Liimaus
Mappireijitys
Kotelokannet

Määräalennus

Määrä Alennus Säästät
2 97,50 € Jopa 195,00 € alennusta
Määrä

A4 kokoinen tuntilista. Mahdollista valita myös jäljentävillä osilla. Halutessaan lomakkeisiin saa reijityksen vasemmalle puolelle ja liimauksen halumaasi reunaan. Tuotekuvista löytyy kuva, mistä näkee ilmoitettavien tekstien alueet. Kohtaan A tulee yrityksen tai yhdistyksen tiedot. B ja C kohdissa voit halutessasi ilmoittaa haluamasi muutokset mallin teksteihin. Jätä kentät tyhjiksi, jos mallin teksteihin ei tarvitse tehdä muutoksia. Huomioi kuitenkin, että muutoksia tehdään vain tekstien osalta. Lomakkeen koko, taulukot ja muu visuaalinen asettelu säilyy mallin mukaisena.

Jos lähetät tekstit sähköpostitse, kirjoita siitä maininta ensimmäiseen tekstilaatikkoon (Kohta A) ja tallenna teksti. Lomakkeeseen voidaan lisätä myös yrityksesi logo. Mainitse myös ensimmäisessä tekstilaatikossa, että lähetät logon sähköpostilla. Logo lähetetään liitteenä sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@lpkp.fi. Suosittelemme lähettämään logon PDF tai EPS-tiedostona. Myös TIFF tai PSD käy. Kysy tarvittaessa lisätietoja logon lähettämisestä ja tiedostomuodoista.

Saat ennen painamista sähköisen vedoksen sähköpostiisi kolmen arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tarkista vedoksesta huolellisesti, että kaikki tiedot ovat oikein ja ilmoita hyväksyntäsi/mahdolliset korjaukset meille.

Lisätiedot

Koko
A4 (210x297 mm)

Saatat pitää myös