Chat suljettu nyt, mutta voit jättää viestin


Hei! Kirjoittamasi viesti ohjautuu sähköpostiimme ja ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteesi saat vastauksemme viestiisi mahdollisimman pian. Viesteihin vastataan aukioloaikojemme puitteissa arkipäivisin (ma-pe klo 8-16).

Chat suljettu nyt, mutta voit jättää viestin
Etupuoli A6
search
  • Etupuoli A6
  • Kortin kääntöpuoli A6

Hely hääkutsu (yksiosainen) 50 kpl

65,00 €

(65,00 € /erä)

Sisältää alv:n

Yksiosainen hääkutsu. Korttiin tulevat tekstit voit kirjoittaa oheisiin laatikoihin tai lähettää sähköpostitse. Kortit myydään 50 kpl erissä eli 1 tuote on 50 kpl ja 2 tuotetta 100 kpl.

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa tekemäsi muokkaukset ennen ostoskoriin lisäämistä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
Väri
Koko
Määrä

Hääkutsusta on mahdollisuus tilata myös folioitu versio, missä kaikki elementit ovat valitsemallasi foliovärillä. Valittavissa kaksi eri kokoa. Muista lähettää korttiin tulevat tekstit joko oheisilla tekstikentillä tai sähköpostitse. Jos lähetät tiedot sähköpostitse, kirjoita ensimmäiseen tekstikenttään maininta siitä, koska tuotetta ei voi lisätä ostoskortiin ennen kuin ensimmäiseen tekstikenttään on tallennettu tekstiä. A6 kokoisen kortin kutsutekstin maksimimerkkimäärä on 664 merkkiä ja 150x200 kokoisen 632 merkkiä.

Saat ennen painamista sähköisen vedoksen sähköpostiisi kolmen arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tarkista vedoksesta huolellisesti, että kaikki tiedot ovat oikein ja ilmoita hyväksyntäsi/mahdolliset korjaukset meille.

Saatat pitää myös

chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.