Chat suljettu nyt, mutta voit jättää viestin


Hei! Kirjoittamasi viesti ohjautuu sähköpostiimme ja ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteesi saat vastauksemme viestiisi mahdollisimman pian. Viesteihin vastataan aukioloaikojemme puitteissa arkipäivisin (ma-pe klo 8-16).

Chat suljettu nyt, mutta voit jättää viestin
A6 kokoinen kortti
search
  • A6 kokoinen kortti
  • A6 kokoinen kortti

Armi hääkutsu (yksiosainen) 50 kpl

65,00 €

(65,00 € /erä)

Sisältää alv:n

Armi hääkutsukortti värillisenä tai folioituna vaihtoehtona. Korttiin tulevat tekstit voit kirjoittaa alla olevaan laatikkoon tai lähettää sähköpostitse. Kortit myydään 50 kpl erissä eli 1 tuote on 50 kpl ja 2 tuotetta 100 kpl.

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa tekemäsi muokkaukset ennen ostoskoriin lisäämistä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
  • Enintään 250 merkkiä
Folio
Koko
Määrä

Valittaessa valikosta "Ei foliointia" kutsukortti on värillinen versio. Folioitaessa kortin molemmat puolet tulevat valitsemallasi foliovärillä.

Muista lähettää korttiin tulevat tekstit joko oheisilla tekstikentillä tai sähköpostitse. Jos lähetät tiedot sähköpostitse, kirjoita ensimmäiseen tekstikenttään maininta siitä, koska tuotetta ei voi lisätä ostoskortiin ennen kuin ensimmäiseen tekstikenttään on tallennettu tekstiä. Maksimi merkkimäärät ovat A6 kokoiselle 638 ja 150x200 kokoiselle 635 merkkiä . Valittavana kaksi kokoa 150x200 mm ja 105x148 mm (A6).

Saat ennen painamista sähköisen vedoksen sähköpostiisi kolmen arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tarkista vedoksesta huolellisesti, että kaikki tiedot ovat oikein ja ilmoita hyväksyntäsi/mahdolliset korjaukset meille.

Saatat pitää myös

chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.